Friday, February 15, 2013

This blog Does Not Have Malware

Recently, Google Chrome stopped people from visiting this blog saying there is malware present. The picture below is what they put up to warn people when they attempted to visit Beggars All. Well, there isn't Malware. What appears to have happened is that any links I posted to the CARM discussion boards caused Google Chrome to think I have malware. So, I've deleted all links to the CARM boards from the main page. Perhaps someone who knows Matt Slick should let him know about this.

Update from CARM:

Auto Response to many email questions: Forums are partially down, you may be able to view old links with error messages. Forums on and off for maintenance. Thank you for your patience. Apparently there are reports of "malware" that techs are working on, security reveals no "malware" on the forums but an error message related to attacks on our forum website.

Info from Google: 

"Has this site acted as an intermediary resulting in further distribution of malware?

    Over the past 90 days, did not appear to function as an intermediary for the infection of any sites.

Has this site hosted malware?

    No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days.

How did this happen?

    In some cases, third parties can add malicious code to legitimate sites, which would cause us to show the warning message."


Ken Cook said...

Many sleepless hours for matt, me and our tech guy last night... we are well aware... but it isn't an easy fix..

James Swan said...

Thanks Ken.